Replay x Roxy

replay_roxy8 replay_roxy1 replay_roxy4b replay_roxy3 replay_roxy7 replay_roxy2
Replay dress (here) / Photo: P.T with LUMIX GX7

Denna location kan ju varit ballaste på länge. Stället heter Land’s End och ligger i Cabo och är precis som det låter så långt ned du kan komma i denna del av Mexiko. Vi åkte taxibåt dit och var helt själva där. Havet omringar och ger mäktiga ljud av vågorna. Givet att besöka om man är i krokarna!

This location might have been the coolest lately. The place is called Land’s End and is situated in Cabo and as it sounds, it’s the most south part of this part of Mexico. We went there by taxi boat and were totally alone. The sea surrounds and the waves make powerful sounds. A must do if you’re nearby! 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Photoshoots
Kommentarer (12)

You might also like

Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?! Alexandra Nilsson - At vara en överkänslig person.. Paulina Danielsson - Ex on the beach. Alexandra Nilsson - Helgvlogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *