Feel again

prada_carolineroxy1b prada_carolineroxy2a prada_carolineroxy6 prada_carolineroxy3 prada_carolineroxy1SHOP4 1 3 2 5

Hejhopp! Hoppas ni hade en grym jul. Fick ingen julmust, men däremot Anna’s pepparkakor, vilken lycka haha. Har hunnit med lite jobbmöten här i USA, en grej som jag kan berätta om redan efter nyår, tagg. Nu ska jag bada i jacuzzin, har en i sovrummet på mitt hotell här och har badat typ varje dag, kommer sakna den när vi ska vidare till New York, haha! Xx

Heey! Hope you’re having a great christmas. I didn’t get any ”julmust” (swedish christmas soda) but I got swedish gingerbread, so happy haha. I’ve been to some great meetings here in the U.S, one thing I’ll be able to tell you just after new years, excited! Now I’m having a bath in the jacuzzi, got one in the bedroom in my hotel here and I’ve been bathing almost every day, I’ll miss it when we’re heading to New York, haha.. Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *