Photoshoot LA

photoshootLA photoshootLA2
Photoshoot in Los Angeles some days ago – wearing Triangl HERE

Jag gjorde ett modelljobb för ett klädmärke i Venice, Los Angeles för några dagar sedan (mer om det senare), när jag var klar på eftermiddagen åkte jag ut till Malibu beach och plåtades på stranden där. Så sjukt fin strand där och husen ska vi inte prata om, tänk att ha ett hus där.. OJOJ

I did a model work for a clothing brand in Venice, Los Angeles some days ago (more about that later), when I was ready in the afternoon I went out to Malibu beach and did a shoot at the beach there. The beach was amazing and the houses.. I’m speechless, would be a dream to own a house there. Omg.

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *