Louder than a lion

NOCCTANE_CAROLINEROXY1A nocctane_carolineroxy3 nocctane_carolineroxy1 nocctane1 nocctane_carolineroxy6 nocctane_carolineroxy2 nocctane_carolineroxy5SHOP3 5 2 1 4

Idag lämnar vi Las Vegas och drar vidare till New York, en av mina favoriter. Och kanske framtida bostadsort (inom inte allt för lång tid?!). Ni får mer än gärna tipsa om saker man måste göra där, har säkert missat något viktigt när jag varit där tidigare, haha. Ska lätt gå i Central Park en hel dag iallafall, SÅ vackert där på vintern!

Today we’re leaving Las Vegas and head to New York, one of my favs. And maybe my future hometown (in a near future?!). If you know somethings you really have to do there, feel free to comment. I’m sure I have missed some huge stuff when I’ve been there before, haha. I so will walk  around in central park for one whole day, SO beautiful there winter time! 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *