Santa monica Pier by night

santamonica1 santamonica4 newyears_carolineroxy1 santamonica3 santamonica2 santamonica5 santamonica6
Snapshots from Santa Monica Pier

Vårat hotell låg precis vid stranden i Santa Monica. Var så mysigt att kunna gå till Santa Monica Pier. På Ocean avenue finns massor av restauranger och en gata ovanför finns 3rd street promenade som är en lång shoppinggata med massor av bra shopping och gallerior.

Our hotel was placed just by the beach in Santa Monica. It was so nice to be able to walk to Santa Monica Pier. At Ocean avenue there are a lot of restaurants and the street above, 3rd street promenade is a long shopping street with a lot of great shopping and malls.

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *