While universe is spinning

beach_carolineroxy1b beach_carolineroxy3 beach_carolineroxy1 beach_carolineroxy6a beach_carolineroxy7SHOP 1 2

Dags för New York att visa vad det går för. Har en känsla av att det kan bli lite shopping här, hehe. Redan varit på VS och gått loss. Sjukt kul att de har massa fåtöljer osv för alla stackars pojkvänner som får hänga där i timmar, haha.

Time for New York to show it’s awesome. I have a feeling it will be a lot of shopping here, hehe. I’ve already been to VS and came out with some filled up bags. So funny they have sofas for all the  poor boyfriends waiting for hours, hahaBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *