While universe is spinning

beach_carolineroxy1b beach_carolineroxy3 beach_carolineroxy1 beach_carolineroxy6a beach_carolineroxy7SHOP 1 2

Dags för New York att visa vad det går för. Har en känsla av att det kan bli lite shopping här, hehe. Redan varit på VS och gått loss. Sjukt kul att de har massa fåtöljer osv för alla stackars pojkvänner som får hänga där i timmar, haha.

Time for New York to show it’s awesome. I have a feeling it will be a lot of shopping here, hehe. I’ve already been to VS and came out with some filled up bags. So funny they have sofas for all the  poor boyfriends waiting for hours, hahaBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

BYGISELA - BUT FIRST: BREAKFAST Lisa Anckarman - WA-WA-WI-WA DRESS Lisa Anckarman - #GLITTERISTA Josephine Qvist - VAD SJUKT DETTA ÄR DÅ? Sponsored - FARINA - NAKD Sponsored - Digital Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *