Perfect morning

starbucksbreakfast starbucksbreakfast2 starbucksbreakfast4 starbucksbreakfast3Sweater from Runwaydreamz (here)

Kan en morgon bli bättre än såhär? Solsken, latté och frulle på Starbucks, fontäner med söta änder runt omkring? Som en liten saga! Jag har släpat med P på typ varje Starbucks i hela USA nu. Vaniljlattén och yoghurtmüslin är ju från en annan jord, (dreglar i skrivande stund haha). Nämen, är det bara jag som är en sån Starbucksnörd?!

Can a morning get better than this? Sunshine, a latté and breakfast at starbucks, a fountain with ducks next to us? Like a little fairy tale! Think I have dragged around P to every Starbucks in the US now. Love their Vanilla  latté and parfait so much (drooling atm haha). Seriously, am I the only one that’s such a Starbucks geek?!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *