New years eve

newyears1a newyears2 newyears1 newyears
Dress HERE

Vi är som sagt i New York och ska ut på en yacht nu med sjurätters middag och se fyrverkerierna ifrån vattnet, istället för att tränga ihjäl oss på timesquare. Nu får vi en liveview av ‘the balldrop’ och se alla fyrverkerier så ska försöka fota massa som jag kan visa här sen! Hoppas ni har bästaste bästa kvällen! Gott nytt år, fina läsare! <3

We are, as told, in New York and are going to a yacht now with a seven course dinner and see the fire works from the water, instead of being in a crazy crowd at timesquare, haha. Now we’re having the liveview of ‘the balldrop’ and can see the firework so I’ll try to take a lot of photos I can show here later on. Hope you have the best night! Happy New Years, beautiful readers! <3 <3 <3

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Josephine Qvist - NEW HAIR Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *