2013 outfit throwback vol 1

outfitthrowbackOutfits from the first half of 2013

Eftersom jag startade igång bloggen med outfits nu våren 2013 så blir första ‘throwbacken’ mest vår och sommaroutfits. År 2013 har varit helt fantastiskt. När jag började med bloggen för ett år sedan hade jag ingen aning om att jag skulle göra detta på heltid. Jag är så glad över det och ni ska veta att varenda kommentar värmer och betyder när ni tar en tiden att lämna ett spår och att ni gärna får göra det ännu mer – jag svarar på alla era frågor där. Ni är bäst! Är så taggad inför 2014 och allt som är på g! NU KÖR VI! PUSS och KÄRLEK <3

Since I started my blog with outfits this spring 2013, the first throwback is pretty much spring and summer outfits. 2013 has been so amazing. When I started this blog a year ago I had no clue I will do this is my full time work. I’m so happy about that and you should know that every comment means something to me, and that I’d love you to comment even more – I will answer all your questions there. I’m so excited about 2014 and all the stuff coming upp, you’re the best! Lets GO! LOVE <3

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *