stylegoo2

Här är några behind the scenes-bilder från den andra plåtningen i Los Angeles. Detta var på Venice Beach och längs Venice kanalen. Detta är alltså vintermode i L.A. Typ sånt man kan ha på mig om sommaren i Sverige… om man har tur, haha. Ska visa er den färdiga lookbooken snarast, nu ska jag äta frulle med bästa ‘latté-brudarna’ haha, hörs senare babes!

Here are some behind the scenes-pics from the second photshoot in Los Angeles. The locations were Venice beach and along the Venice canal. This is winter fashion in L.A. Pieces you can wear summer time in Sweden… if you’re lucky, haha. I’m going to show you the complete lookbook shortly, now I’m going to have breakfast with my best ‘latté-babes’ haha, talk later babes!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Lisa Anckarman - YELLOW OBSESSION Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - Mirakelkur tack. We Are One - GISELA OM ÅNGESTEN Paulina Danielsson - Soalrium som är mindre skadligt för huden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *