Stop the universe

nelly_carolineroxy nelly_carolineroxy2 nelly_carolineroxy5c nelly_carolineroxy1 nelly_carolineroxy3 nelly_carolineroxy6aSHOP142 35

Sunday, funday! Ska träffa min fina J, äta brunch, skriva ett reportage och ikväll vill jag se någon grymt bra film, tips? Såg förresten Hungergames på bio igår, missade ju förhandsvisningen på den för var på Sverige-Portugal matchen istället, i efterhand hade det varit mer värt att gå på bion haha. Tyckte den var spännande men nu vill man ju bara se trean, typiskt!

Sunday, funday! I’m meeting up with J, having brunch, writing a reportage and tonight I want to see a great movie, any suggestions? I watched Hungergames at the cinema yesterday, I missed the preview because of a soccer game between Sweden-Portugal, it would have been more nice to see the movie since Sweden lost, haha. I thought it was exciting, but now I just want to see the third movie, so typical!

BLOGLOVIN

Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *