American lookbook

americanlookbook

Jag är i en bok! Haha. Nämen äntligen får jag berätta. Jag är en av dem som är med i ”the American lookbook”, ett projekt jag fick förfrågan om för en tid sen och som nu är lanserad! Boken kommer gå att köpa i bland annat klädbutiker på olika orter runtom i USA samt online (här). Det är en blanding av mode, interiör och arkitektur. Jag är väldigt glad över att få vara med! 🙂 Xx

I’m in a book! Haha, no but seriously, finally I can tell that I’m one of the contributors in ”The American lookbook”, a project I got a request above a time ago and now it’s released! The book can be bought in different cities in USA and online (here). The book is a mix of fashion, interior and architecture, a mix with much pictures. I’m very happy to be in it! 🙂 Xx
BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *