Finest awards

chrome chrome2

Snart dags för en ny ”award”, denna gång Finest. Vore superkul att bli nominerad så om ni vill så får ni gärna gå in HÄR (eller klicka på bilden) och bara skriva in mitt namn i kategorierna ni tycker passar och trycka ”Skicka kandidater”. TACK bästa ni på förhand <3

Soon it’s time for a new award. It would be so much fun to be nominated so if you’d like to nominate me, click HERE (or on the picture), write my name under for example Årets modeblogg (this years fashion blog) or Årets nykomling i bloggvärlden (this years newcomer) and press ”Skicka kandidater”. Thank you so much, you’re the best <3

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - Vecko-resumé Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *