Drunk in love

drunkinlove_carolineroxy drunkinlove_carolineroxy2 drunkinlove_carolineroxy4
Top here / Pants here

Naaajje jag röker inte. Det är bara fejk, så ni kan vara lugna, hehe. Har aldrig ens smakat på en vanlig cigg faktiskt. Smakat på? Det lät ju sådär. Tagit ett bloss menar jag. Aldrig. Så nu vet ni det, haha. Jag och Jossan tränade mördarpasset igår, det känns idag, så gött! Ska stapla iväg på ett riktigt roligt möte nu, sen ska jag ha lite kvalitetstid med JE, bra tisdag, hoppas ni med har det. Puss på er!

Noo I don’t smoke. It’s fake, so no need to worry, hehe. I’ve never tasted a cigarette actually. Tasted? That sounds weird. I mean I’ve never taken a puff. Ever. So now you know, haha. Well, me and Jossan worked out real hard yesterday, kinda can feel it today, check! I’m stacking away to a fun meeting now, then I’m up for some quality time with JE, great tuesday. Have a great one, Xx!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *