High issue.

highissue4 highissue3Photos from the interview / Photo by C.Costas

Godmorgon fina! Häromdagen intervjuades och fotades jag av the High issue. Några av bilderna ser ni ovan och ni kan läsa intervjun här. Nu ska jag och resten av Im next-teamet ha teamdag ute på Stallmästargården, så himla skoj! Men först, hotellfrulle, woooop!

Goodmorning sweeties! The other day I was interviewed and photographed for the High issue. Some of the pics are above and you can find the interview here. Now, me and the rest of the I’m next-team are going to have a team-day at Stallmästargården, so much fun! But first, hotel breakfast, wooop!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *