I love you like XO

jora_carolineroxy jora_carolineroxy1a jora_carolineroxy2a jora_carolineroxy4 SHOP 3 2 1

Morrn babes, hoppas ni är fulla av energi! Sitter med hög musik och jobbar med lite projekt, käkar frukost och dricker en latté, multitaskar haha!  Ska iväg till gymet med Josefine senare och köra ett grymt pass och sen dags för plåtning ihop! Därefter ska vi till Rica Hotel på en HBO-filmförhandsvisning. Imorgon har jag teamdag med Im next, can’t wait. Wooop! <3 Ps. De e halva priset på den snygga Jofama by Marie Serneholt jag bär på bilderna ovan!

Morning babes, hope you are filled up with energy! I’m working with some projects, playing loud music, having breakfast and drinking a latté, multitasking haha! I’m going to the gym with Josefine later to work out and then doing a photoshoot together! Later on we’re going to Rica Hotel to a HBO-move preview. Tomorrow I’m having a team day with Im next, can’t wait! Wooop! <3

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *