Tower of EIFFEL

eiffel4 eiffel2 eiffel3

SHOP THE LOOK (click on the pics) :
2 4 1 3

Igår hade vi ju teamdag med Im next. En lång dag med mycket planering inför 2014, så himla mycket roligt som är på gång så jag kan knappt bärga mig! På kvällen var vi ute och åt allihop och sedan bowlade vi. Var galet längesen jag bowlade men det är ju så kul! Speciellt när man kommit in i det och får lite strikes, såklart det är roligare då, haha. Hoppas ni har en grym lördag! Xx

Yesterday we had a teamday with Im next. A long day with a lot of planning of 2014, so much fun things coming up that I barely can’t wait! At the evening we went out for dinner and bowling. I haven’t done that for a while but it’s so much fun! Especially when you’re starting having som strikes, ofc it’s funnier then, haha.. Hope you have an awesome saturday! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *