Snow angel

snowangel
SHOP THE LOOK (click on the pics)
3 2 1

Hej mitt vinterland! Hemma i Sverige och man möts av snö. En månad för sent ba! Jag har ju varit iväg jättelänge och ska ut och resa massa snart igen så lite snö är faktiskt fint tycker jag! Igår åt jag middag med Martina. Vi pratade och skrattade åt massa typ 10 år gamla minnen. Tänk vad kul att man fortfarande kan vara glad för saker man gjorde för så längesen?! Vi borde försöka skapa minnen varje dag <3

Hello winter! Home in Sweden and it’s snow everywhere. A month too late though! I’ve been out traveling for a while now and I’m soon out traveling again so I actually like the snow! Yesterday I had dinner with Martina. We talked and laughed at about ten year old memories. How fun is it that you still can be happy and laugh to things you did so long ago?! We should try to make memories each day <3

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *