Discover the world

Cabo_roxy1
Photos from Cabo San Lucas, Mexico

Bjuder på lite bilder i riktig Mexiko-anda. Det som var najs i Cabo var kontrasterna. Vid hamnen och stranden där vi bodde var det väldigt vackert, stora båtar, lyxiga solstolar, stora gallerior med märkesbutiker. Tog man en liten promenad downtown såg allt helt annorlunda ut. Det kändes inte allt för farligt och människorna verkade glada och lyckliga. Förresten, är det inte magiskt att vi alla ler på ett och samma språk?!

Posting some pics a la Mexico. The best thing in Cabo were the contrasts. By the harbour and the beach where we stayed it was beautiful, big boats, luxury pool areas, big shopping malls. If you walked some minutes downtown everything looked different. It didn’t feel so dangerous and the people seemed glad and happy. Btw, isn’t it amazing that we all smile in the same language?!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *