Belong

acne_carolineroxy1 acne_carolineroxy2 acne_carolineroxy3 acne_carolineroxy4 acne_carolineroxy5a acne_carolineroxy6 acne_carolineroxy7 SHOP THE LOOK (clickable pics)
1 2 3

I natt körde jag bil i mörkret, med hög musik och bara försvann in i natten. Det är en av mina (lite oväntade?) favoritsysselsättningar. Bli ett med bilen och musiken. Underbar känsla. Förresten – om jag hade fått välja så hade jag flyttat med mina fina vänner från västkusten upp till Stockholm samtidigt som jag flyttade dit! Träffade flera barndomsvänner igår och man saknar dem ju som satan när man inte bara kan svänga förbi på en fika som förr.

Yesterday I drove around with my car in the darkness, with loud music and just disappeared into the night. That’s one of mine (unexpected) hobbies. Just become one with the car and the music. Lovely feeling. Anyway – if I got to choose I’ve moved all my beautiful friends from the west coast with me to Stockholm when I moved there! I met some of my childhood friends yesterday and I miss them like hell when you can’t just stop by for a coffee like old times.

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (44)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *