#strongaslife

strongaslifeSHOP the t-shirts
1 2 3 4
(click on the pics)

Vet inte om ni sett Strong as life-tishorna förr? Och om ni har det kanske ni inte visste att dem samlar in pengar, för att vi varje slut av en kollektion resa och hjälpa människor som inte har det lika bra som oss, först ut är kåkstaden Kayamandi. Min fina väns Jossan’s pojkvän är en av dem som ligger bakom detta. Med tishan på när man tränar man inte bara för eget livet, utan även andras! Så fin tanke <3

I don’t know if you have seen the Strong as life t-shirts before? And if you have, maybe you didn’t know that they collect money, so that they can go and help people that needs it more than us, the first goal is shantytown Kayamandi. My beautiful friend Jossan’s boyfriend is one of the people behind this. With the t-shirt one when you work out, you work out not only for your own life, but for others too! Such a great move <3
BLOGLOVIN

Posted in: Workout
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *