Xx Wildfox

wildfox2
Bikini, towel and shades from Wildfox

Är helt fylld av energiiii! Fick bästa beskedet igår och är så sjukt glad. Vill typ dansa runt, hoppa och studsa hela dagen, haha. Om typ två veckor kommer jag även kunna berätta en galet kul grej som jag fått hålla hemligt alldeles för länge nu, hehe. Idag ska jag ha mysfrulle med Angi, sitta och jobba med projekt och sedan glida tillbaka hem till Stockholm! Hörs senare babes, xx!

I’m filled up with energyyy! Yesterday I got the best proposal and I’m so happy. Just want to dance around, jump up and down all day, haha. In about two weeks I’ll also be able to tell you about a great thing that I’ve kept in secret for too long now, hehe. Today I’m having a cosy breakfast with Angi, working with projects and then getting back home to Stockholm! Later babes, xx!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *