Stay true – replay

replay_roxy1a replay_roxy2a replay_roxy1 replay_roxy5a replay_roxy3Shop the look – 50% off! – Shirt Replay (HERE) / Pants Replay (HERE) / Shoes Unif (HERE)

Har haft såna fina dagar på västkusten med mina underbara vänner där nere! Nu tillbaka i Stockholm och har flera roliga möten inplanerade, fortsatt jobb med ett projekt och sedan även ELLE-galan och P3-guldgalan. Mycket skoj på gång alltså som jag kan dokumentera här med er och jag är mer än glad! Puss på er!

I‘ve had such amazing days at the westcoast with my awesome friends down there. Now back in Stockhom and I have a some fun meetings, working withthe project and then the ELLE-gala and P3-gala. So much fun things coming up that I can write about here at the blog and I’m more than happy! XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *