Oh please mr daniels

daniels
In actionphotoshoot2
Behind the scenes, Pillan did my hair and Linnea is the photographerphotoshoot4
The result

Hittade lite behind the scenes-bilder ifrån Jack Daniels plåtningen som jag glömt att visa. Fotografen Linnea är så tokduktig, älskar att jobba med henne! Nu ska jag fixa och trixa lite och sen ska jag iväg och få håret fixat med dem andra tjejerna innan Elle-galan. TAGG 🙂 Kikar ni in senare så får ni se vad jag kommer bära, Puss!

Found some behind the scenes-pics from the Jack Daniels photoshoot that I haven’t showed. The photographer Linnea is so awesome, love to work with her! Now I’m going to fix some things before I go to get my hair done with the rest of the girls before the ELLE-gala. Excited! 🙂 If you get back later you’ll see what I’m going to wear! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *