Elnett Stylista + Elle 2014

Elle1 ELLE4 ELLE3

Inför Elle-galan så var vi på Salong Corinne & Friends där vi blev stylade med Elnett Stylista-produkter. Vi fick både håret och sminket fixat och till det champagne och snittar. Härlig uppladdning inför kvällen! Jag körde på en lite bohemisk/rockig frisyr och bronzig sminkning. Rami kom lite senare och sen kom Kenza och hämtade upp oss med taxi för att bege oss mot galan. Jag och Vic hade sov på Nobis, så vi ska äta bästa hotellfrullen. Senare kommer jag ladda upp massa bilder ifrån själva galan såklart. Xx!

Before the Elle-gala we went to the saloon Corinne & Friends where we got styled by Elnett Stylista-products. We got our hair and make up done and got champagne and snacks. Great preparty for tonight’s gala! I went for a bohemic/rock hair style and bronzed make up. Rami arrived later and then Kenza came and picked up us with the cap to get to the gala. Me and Vic slept at Nobis so we’re having the best hotel breakfast. Later I’ll upload a lot of pics from the gala, ofc! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty, Photoshoots
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *