Red carpet – ELLE-galan

redcarpet

Här är en bild på mig från röda mattan. Såklart jag ska bre på med ett fett smajl, haha. Har liksom aldrig riktigt lärt mig att le litet. Det ser bara så tillgjort ut då. Jag ler med HELA ansiktet, japp, jag får leva med det, haha!  Iallafall… Jag bar Ida Sjöstedt, Rihanna for River Island samt smycken ifrån HÖRN. Det är alltid kul på gala att man får känna sig extra fin. Väntar fortfarande på mer in action-bilder men den kommer upp så fort som möjligt.. Hoppas ni har en underbar lördag! och Tack för att ni är så grymma! Xx

Here’s a pic of me from the red carpet. Typical me to put on a big smile. I’ve never really learned how to put on a smalls mile. That would just look fake. I smile with my HOLE face, yup, I’ve to live with that, haha! Anyway… I wore Ida Sjöstedt, Rihanna for River Island and jewely from HÖRN. It’s always nice on a gala that you can feel extra beautiful. I’m still waiting for the more in action-pics and I’ll post them asap. Hope you’re having an awesome saturday babes! And thank you, for being so great! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *