The gala – from inside!

ellegalan1a Ellegalan5 ellegalan3a ellegalan6 ellegalan4 ellegalan7 ELLEGalan1

Ett himlans tjat om den där Elle-galan va? Haha, men lovade ju lite bilder inifrån galan också. En del seriösa och en del lite mer oseriösa, hehe. Undra varför jag alltid har typ 80% oseriösa bilder på kameran efter en kväll? Kan verkligen inte fatta varför… Iallafall, idag är det söndag och jag har inga måsten alls. Jag har bestämt det för de närmsta två veckorna är verkligen fullspäckade. Men med bara KUL grejer, åh liksom längtar! Pirr i magen. Iiih. Puss!

A lot of talking about this Elle-gala, huh?! Haha, but I promised you some pics from inside too. Some serious and a little bit more unserious, hehe. Wonder why I always end up withlike 80% unserious pics at my camera after a night? Can’t understand why.. Anyways, it’s sunday and I don’t have anything I really need to do. I’ve decided that because the coming two weeks are crazy. But only with GREAT things. I’m so excited. Got butterflies in my stomach. Iih. Crazy. Xx!

BLOGLOVIN

You might also like

Lisa Anckarman - HANDPLOCKADE STYLINGFAVVOS Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen! Lisa Anckarman - NEW YORK IMORGON BYGISELA - GET TO KNOW ME: Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *