NTC tour

nike1 nike6 nike5 nike2 nike4
(CLICK ON THE PICS TO SHOP)
1 2 4 3 5

Hey! Var inne på möte hos Nike denna morgon. Dem har kickat igång NTC-tour nu och denna vecka kommer man kunna besöka dem i Kungsträdgården samt gå på olika träningspass ihop med dem, gratis! Jag har spanat in schemat och tänkte iallafall gå på Urban beats, älskar att dansa men blir ju allt för sällan (utom hemma i vardagsrummet och hoppandes i sängen då, hehe..). Gör ni också sånt?! Jag fick även designa mina egna skor (som ni ser på första bilden), rosa såklart!

Hey! I went to a meeting with Nike this morning. They’ve started their NTC-tour now and this week you can visit them here in Stockholm to go on work out classes with them. I’ve checked the schedule and I’m going to Urbean beats, I love to dance but I don’t do it so often (except in my living room and jumping up and down in bed, hehe). Do you do that to?! I also got to design my own shoes (as seen on the first pics), pink ofc!

BLOGLOVIN

Posted in: Workout
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *