Bring me the …

army_carolineroxy
Photos by: Johan Ståhlberg / Edit by: Caroline Roxyarmy_carolineroxy3 army_carolineroxy2a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1342

Woopie! Idag kommer det hit en tidning för att göra ”hemma hos”-reportage hos mig. Det blir både intervju och plåtning! Förresten – är lite lätt öm i kroppen idag, hehe. Var nämligen på idrottsmassage igår på Susannes massage här i Sjöstan. Jag har fått en och annan massage förr men alltså, aaaldrig såhär, så bra (och sjukt ont ibland, haha). Jag hade många muskler som behövde sig en omgång och jag kommer fortsätta gå. Musklerna får ju ändå genomlida mycket när man tränar hela tiden, så man borde ju ta hand om dem och ge lite tillbaka med!

Woopie! Today it’s coming a magazine home to me to do a ”at Roxy’s home”-article about me. It will be an interview and a photoshoot! By the way, I’m kind of sore today, hehe. Wen’t to a sports massage yesterday and well, my muscles were kind of stiff. The muscles have to stand through a lot during all the work outs so I thought I should start giving them something back too, haha. 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *