Cabo cruising

caboescape1 cabo5 caboescape3 cabo4 caboescape4Paradise – Cabo, Mexico

Asså nästan så jag ryser lite. Cabo kan vara ett av de finaste ställen jag varit på. Framförallt vid ‘the arche’ som ni ser på första bilden. Alltså magi. Känner att jag behöver en ny resa (redan?!) att börja planera inför. Halva nöjet är ju att planera en långresa, rutten och vilka ställen man ska besöka. Har varit runt i alla världsdelar utom Afrika nu, så i år ska jag bannemej dit! Vill gärna till sydafrika och leka med lejon och elefanter, hehe..

It tingles a little in my stomach when I look at these pictures. Cabo may be one of the most beautiful places I’ve been to. Especiallt ‘the arce’ as seen on the first pic. Magical. I feel I need a new trip (already?!) to start planning. The planning party is half the fun when going for a long trip, the route and the places you’re going to visit. I’ve visited all continents except Africa now so this year I’ll go there for sure! I want to go to south afrika to play around with lions and elephant, hehe..

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *