toj1
Photo: Linnea Franktoj3On the cover of the danish fashion magazine TOJ.

…. Assåå nu kan jag inte hålla mig längre! Jag är på omslaget av danska TOJ med min jacka. Japp, jag har sedan i höstas jobbat med Jofama och min egen design för dem. Ovan ser ni en liten sneak på en av jackorna jag designat. Jag har ju både pluggat design på högskolan och jobbat med det förut så känns så bra att använda sina kunskaper igen. Är så himla roligt att få den här möjligheten, speciellt eftersom skinnjackan är ett av mina favoritplagg! **hoppar runt upp och ner** haha.. Mer info kommer, puss på er!
#jofamabyroxy

…. Can’t wait anymore! I’m on the cover of the danish fashion magazine TOJ with my jacket. Yes, since last autumn I’ve been working with Jofama and got to design for them. Above you can see a sneak of one of the jackets I’ve designed. I’ve studied and worked with design before so it feels really good to use my knowledge again. I’m so happy to get this opportunity, especially since the leather jacket is one of my fav pieces! **jumping up and down** haha.. More info will come, XX!
#jofamabyroxy

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *