I’m into you

paisley_carolineroxy1a paisley_carolineroxya paisley_carolineroxy3a paisley_carolineroxy2a paisley_carolineroxy6

SHOP THE LOOK (click on the pics)

3 2 5 1 4

Hej fina ni! Hade typ världens roligaste plåtning igår med Josefine. Oljiga och sotiga var vi och slogs med varandra fick vi göra, kan ju inte bli bättre liksom?! Haha. Hoppas inte A-F blir arg på mig bara, jag som just varit hos henne och gjort världens bästa Sensai-ansiktsbehandling och så gick jag direkt och smutsa ner mig, typiskt mig hehe.. Idag ska jag iväg på två roliga möten och så ska jag skriva och skissa, vässa pennan nu! Yeeeay, have a Roxy day! 😉 XX

Hey beauties! I had like the funniest photoshoot ever with Josefine yesterday. Oily and sooty and we got to fight with each other, can’t get better then that?! Haha. Hope A-F don’t get mad at me though, I had just been to her and had the best Sensai-facil treatment and the first thing I do is to get myself all dirty again, so typical me hehe.. Today I’m heading to two fun meetings and I’ll also write and sketch! Yeeeay, have a Roxy day! 😉 XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *