Dear Diary

aztek_carolineroxy1 aztek_carolineroxy2 aztek_carolineroxy aztek_carolineroxy3

SHOP THE LOOK (click on the pics below)
4 3 1 2

Jag har träningsvärk i magen av allt skrattande. Nathalie och jag har pratat massa minnen, legat på golvet och dött (nästan) av skratt både åt roliga och mindre roliga (som nu är fett roliga) minnen, haha. Hur skönt är det när man kan skratta åt något man en gång tyckte var typ världens jobbigaste? Och en sak till – hur kan man tycka att det är världens bästa idé att se en skräckfilm innan man ser den och efteråt inse att det inte var en bra idé….. den här gången heller, haha. Idag ska vi ut på shoppingrunda, äta en lång brunch och bara ha sånt där skönt kompishäng! PUSS!

My abs are hurting after hours of laughing. Nathalie and I have talked about memories, laying on the floor and laughed our asses off (almost). Memories that are fun and those that were less fun (but now are crazy fun) haha. How nice is it when you can laugh about things that once were such a pain? And one more thing – how can you always think it’s such a great idea to watch a horror movie before you watch it and later realize it was not… this time either, haha. Today we’re going out shopping, having a long brunch and just having that amazing friend time! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *