MBFW Stockholm Day 1

fw1a fw2a fw3a fw4a fw5a

Första dagen av MBFW i Stockholm. Helt perfekt dag om vi bortser från de isiga vindarna, man vill ju liksom inte låtsas om att det är typ -5, hehe.. Mötte iallafall upp resten av Im next-gänget + Kenza på morgonen och svirade runt på alla visningar fram till 21 på kvällen, med lite matpaus och häng på hotellet, långa dagar men så värt! Jag gillar de höga scarfarna ifrån Whyred, Nike-sockarna ifrån BACK och sen Hunkydorys visning vill jag ha allt ifrån, haha. Nu ska jag iväg och möta upp dem andra igen, dags för dag 2! Puss på er!

First day of MBFW in Stockholm. Perfect day if we ignore the ice cold winds, we try to think it’s not -5 degrees, hehe.. I met up with the rest of the Im next-team + Kenza in the morning and went around to the different fashion shows until 9 pm in the evening, long days but so fun! I like the high scarfs from Whyred, Nike-socks from BACK and the Hunkydory show – well, I want everything from that one, haha. Now I’m going to meet up with the others again, time for day 2! XX

BLOGLOVIN

Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *