MBFW OUTFIT STOCKHOLM

fwday1_carolineroxy1B fwday1_carolineroxy1a fwday1_carolineroxy4 fwday1_carolineroxy2aSHOP THE LOOK (click on the pics)

1 3 5 2 4

Godmorgon babes! Håller på att packa det sista och dricker en stor kopp varm choklad med massa vispgrädde, flyger till Köpenhamns modevecka idag! Ikväll blir det middag och Loreal party och imorgon massa visningar. På fredag ska jag ta emot press (tidningar och TV) ang. frågor om min kollektion för Jofama som jag hintat lite kort om, SÅ kul. Nu ska jag iväg på frukostmöte med resten av I’m next, mums! Later babes! XX

Good morning babes! I’m packing my bag and drinking a big cup of hot chocolate and cream, I’m flying to Copenhagen fashion week today! Tonight we’re going to the dinner and the Loreal party and tomorrow a lot of fashion shows. On friday I’ll be answering questions from TV and magazines about my collection for Jofama that I told you about, SO fun! Now I’m heading to a breakfast meeting with the rest of the I’m next team, yummie! Later babes XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *