MBFW II Stockholm

mbfw2 fwday2_1a
Second part of MBFW Stockholm

Här är lite fler bilder ifrån modeveckan i Stockholm. Nu har jag dock intagit Köpenhamns modevecka, flög ner igår och det är (helt overkligt) ännu kallare här? Hur är det möjligt, är typ Ice Age här minus alla söta djur, haha! Jag och Lisa var runt på lite happenings igår och idag blir det modevisningar och sedan middag med Jofama! XX

Here are some more pics from fashion week i Stockholm. Now I’ve entered Copenhagen fashion week though, flew here yesterday and it’s (unbelievable) even colder here? How’s that possible, it’s like Ice age here but except all the cute animals, haha! Me and Lisa went to some different happenings yesterday and today my calendar says fashion shows and dinner with Jofama! XX

BLOGLOVIN

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Ö Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Sandra Lindahl - party Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *