Fashion week outfit II

fwday2_carolineroxy3 fwday2_carolinerxoy fwday2_carolinerxoxy1

Såhär såg jag ut en av de andra dagarna på Stockholms modevecka. Jag bär här min egen design   publikt för första gången (!!) Jag befinner mig just nu på Köpenhamns modevecka där jag  idag kommer finnas tillgänglig för intervju av tidningar, TV angående mitt designande för Jofama! Är så galet glad över detta så måste nypa mig själv i armen för att förstå att det är verklighet. Från de första jobbet med handskisserna och jakten på rätt material och känsla till att kunna bära jackan, magisk!

This is how I looked one of the other days of Stockholm fashion week. I wore my own design out for the first time (!!) Right now I’m at the Copenhagen fashion week. Today I’ll be available for interviews by TV and magazines about my design for Jofama. I’m so so happy about this that I have to pinch my arm to understand I’m not dreaming. From the first work with sketches by hand and finding the right fabric and now be able to wear the jacket, magic!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *