Getting ready for the party

video

Här är en liten video ifrån när jag och några andra var på ett litet event på Corinne & Friends före Elle-galan. Vi fick både hår och smink där, champagne och snittar – kul med helkväll tycker jag! Helkväll blev det även med Jofamagänget i torsdags. Trerätters, mojitos och ett underbart sällskap, underbart trevligt! Var också en grym dag igår när min jacka presenterades och butikerna kan börja köpa in den! Kommer mer bilder på det lite senare idag, puss så länge!

Here’s a video from when me and some others went to a pre event at Corinne & Friends before the ELLE-gala. We got hair and make up done, champagne and snacks – so fun with a whole evening! That’s what happened this thursday evening with the Jofama team too. A three course dinner, mojitos and a wonderful company, so great! It was also an awesome day yesterday when my jacket was presented and the stores can start to buy it. I will post pictures of that later today, talk later babes! XX
BLOGLOVIN

Posted in: Videos
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *