#JOFAMABYROXY in Copenhagen

jofama_carolineroxy1 jofama_carolineroxy5 jofama_carolineroxy2 jofama_carolineroxy4 jofama_carolineroxy3

Jag flög ner till Köpenhamns modevecka i onsdagskväll. Då var jag och Lisa på modevecka-middag och därefter Loreal party. I torsdags var jag på några visningar och igår tillbringade jag dagen i Jofamas monter på Bella center. Där presenterade jag min jacka, blev intervjuad av press, träffade även massa härliga läsare och hade helt enkelt en grym dag! Jackan som finns i terracotta och svart kommer finnas tillgänglig i butiker och online i augusti, kan knappt vänta hehe.. Är tillbaka i Stockholm nu och idag kommer min syster och hennes dotter hit och ska stanna hela helgen. Vi lyxar till det och bor på Nobis hotel och ska äta massa gott och så ska jag ta med dem på en shoppingrunda såklart, haha.. Hoppas ni har en superfin lördag bästa ni!! XX

 
I flew to Copenhagen fashion week wednesday evening. Me and Lisa went to fashion week dinner and then Loreal party. Thursday were filled with fashion shows and yesterday I spent the day with Jofama at Bella Center. I presented my own designed jacket, got interviewed, met a lot of awesome readers and had a really funny day! The jacket will be released in August in stores and online and will be available in terra-cotta and black, can’t wait!! I’m back in Stockholm now and today my sister and her daughter will arrive and stay all weekend. We spoil ourself by staying at Nobis Hotel, eating great food and do a lot of shopping. Hope you have a perfect saturday, sweeties! XX

 

BLOGLOVIN

Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *