Tell me your secret

silver_carolineroxy1a silver_carolineroxy3 silver_carolineroxy2a
I don’t know, butsilver_carolineroxy6 silver_carolineroxy1b
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4

Vilka underbara dagar. Har en känsla i kroppen som jag inte riktigt kan sätta ord på. Liksom aldrig upplevt den förut. Får välja att kalla den för magisk tills vidare. Idag ska jag ha ett väldigt roligt möte – japp, på en söndag haha! Men först godaste hotellfrukosten här på Nobis och sedan shopping inför New York och London fashion week, riktigt peppad! Sen blir det söndagsmys, bästa. XX

How wonderful day. I have a feeling in my body that I can’t explain. I’ve never felt this way before. I have to call it magical for now. Today I’m having the best meeting ever – yes, on a sunday haha! But first the best hotel breakfast here at Nobis and then shopping for New York and London fashion week, so excited! Then sunday chilling, the best. XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *