Good morning honey!

breakfast2
SHOP:
1 2 3

Godmorgon godmorgooooon! *sjunger skönsång* hehe… Alltså bästa starten på dagen och veckan är med en fet och näringsrik frukost! Havregrynsgröt med protein (se produktbild ovan) är en solklar favorit hos mig! 1,5 dl havregryn + 2,5 dl mjölk – in i micron i 2,5 min – ta ut och släng i en skopa proteinpulver och rör om. Toppa med kokos, frön, nötter, bär och njuuut! I de små glasen är det 1 mosad avokado + 1 msk honung + 1 msk kakao, toppat med kokos. Och jordgubbs cottage cheese. Blir typ i extas bara av att skriva om det, haha, ni måste testa!!
 
Good morniiiiing! *singing* hehe.. The best start of the day and the week is a big breakfast filled with energy! Oat meal with protein is one big favorite! 1,5 dl oats + 2,5 dl milk – microwave for 2,5 min – take it out and pour 1 scoop of protein powder in it. Put some coconut flakes, nuts, seeds and berries on and enjooooy! In the small glasses: 1 avocado + 1 table spoons honey + 1 table spoon cacao, topped with coconut flakes. I get crazy just writing about it, haha, you have to try this!!!
BLOGLOVIN
Posted in: Workout
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *