You’ve seen nothing yet

santamonica_carolineroxy10b santamonica_carolineroxy1b santamonica_carolineroxy2a santamonica_carolineroxy3b

Satt och drömde mig bort lite när jag hittade dessa bilderna från Santa Monica. Inte alls längesen men jag är så himla, himla sugen på att känna sanden mellan tårna igen. Springa runt på stranden och skratta och njuta, ligga under palmerna och kolla upp, dricka ur stora kokosnötter och mer än gärna i California igen. L.O.V.E it. Skulle lätt kunna bo där, funderar faktiskt på att bo där några månader. Hur underbart liksom?! Pirrar…

I was day dreaming a lot when I found this pics from Santa Monica. Not that long ago but I so, so want to feel the sand between my toes again. Running on the beach, laughing and enjoying life, lay under the palm trees and look up, drink from big coconuts and I would be more than OK with doing that in California again. L.O.V.E it. I could def live there, I do think about living there a couple of months soon. How amazing? My stomach tingles…

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *