High voltage baby

darkness_carolineroxy1 darkness_carolineroxy darkness_carolineroxy3a darkness_carolineroxy4 fwday1_carolineroxy2aa darkness_carolineroxy5
SHOP THE LOOK (click on the pics)
2 4 5 1 3

Hemma igen och dags att ta tag i lite saker jag inte riktigt hunnit med, innan det är dags att resa igen. Så idag blir en dag fylld med möten och fix för resten av veckan är redan fullbokad i kalendern och därefter är massa resor inplanerade, fett kul! Längtar framförallt tills vi på Im next drar till London fashion week ihop. Var så najs när vi var i Paris ihop och denna gången är vi borta fler dagar! XX

I’m back home and it’s time to take care of stuff I haven’t had the time for, before it’s time to travel again. So today will be a day filled up with meeting and to do’s because the rest of the week my calendar is filled up with stuff and then a lot of traveling, so fun! I especially long for the trip to London fashion week with Im next. It was so fun in Paris and this time we’ll stay away even longer!  XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *