Take it all

shiny8a shiny7a shiny6a shiny5A shiny4Ashiny8b
Dress American dreams (here) / Edit by me / Photo Citty

Börjar dagen idag med frukost/brunch på Mocco med Malin. Sedan full fokus på jobb några timmar – ensam med ett stort bord, musik och kaffe. Då trivs jag. Rejält. Att själv få ett arbete växa fram från idé till resultat är en grym känsla. I eftermiddag har jag möte i stan och sedan ska vi jag ut och äta med Jofama-gänget. Måste packa väskan med, off we go again haha! Puss på er!

I start the day withbreakfast/brunch at Mocco with Malin. Then full focus on work a couple of hours – alone with a big table, music and coffee. Love that. So much. To see a project grow from an idea to the result is an awesome feeling. Late afternoon I have a meeting in city and then I’m going out for dinner with the Jofama-team. Have to pack my bag too, off we go again haha! XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Photoshoots
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *