Stronger than I was

break_carolineroxy break_carolineroxy2 break_carolineroxy3
Get the shoes
1

Hej hallåååå, det är fredag! Just in case ni inte visste det, haha. Vi var och åt på Un poco igår med Jofama-gänget, alltså hur god mat? Och vinet var helt magiskt, Marie var snabb på att söka upp att det fanns att få tag på så måste fråga henne sedan vad det hette. Jag ska iväg på två roliga möten idag, det ena för att planera filminspelningarna. Därefter ska jag visa min jacka ihop med Jofama på modecenter några timmar och sedan ska jag och Melina ha en grym eftermiddag med skumpa och skön musik hemma i mitt vardagsrum (läs:dansgolv hehe..) Sen flyger vi! Hoppas ni har en helt MAGISK fredag fina ni! XX
PS. Är så glad!!!

Heeey hello, it’s fridaaay! Just in case you didn’t know, haha. We went out for dinner at Un poco last night with the Jofama-team, how good is the food? And the wine? Marie looked it up and it was available here in stores so I have to ask her about the name later. I’m going to two fun meetings now, one of them to plan the movie recordings. Later I’m going to show my jacket for Jofama at the fashion center for some hours and then me and Melina are going to have an awesome afternoon with dinner, champagne and loud music in my living room (read: dance floor hehe..) Then we’re flying! Hope you’ll have an AWESOME friday sweeties! XX
PS. I’m so happy!!!
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Workout
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *