New york – Brooklyn bridge

brooklyn_carolineroxy1a brooklyn_carolineroxy brooklyn_carolineroxy2 brooklyn_carolineroxy4 brooklyn_carolineroxy3a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
4 2 3 1

Måste säga att södra delen av New York City har sin charm. Om ni följt Gossip Girl så känner ni väl till Brooklyn Bridge (eller om du är det minsta allmänbildad haha). Försökte först fota uppe på bron men det var så galet mycket folk, visste inte att bron i sig var värsta turistattraktionen, haha. Bytte som ni kanske ser ut mina trogna svarta docs mot röda i gummi, men lovar att jag fortfarande sover med mina svarta i famnen!

Must say that the south part of New York City is quite charming as well. If you’ve seen Gossip Girl you may know Brooklyn Bridge (or if you’ve some kind of general knowledge haha). I tried to make some photos up on the bridge at first but it was so crowded with people, didn’t know that the bridge it self was such a tourist attraction haha. I’ve changed my beloved black docs for red ones as you may see, but I promise I still sleep with my black ones in my arms!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *