New York fashion week

newyorkfw_carolineroxy newyorkfw_carolineroxy3 newyorkfw_carolineroxy2 newyorkfw_carolineroxy4SHOP THE LOOK (click on the pics)

1 2

New York, New York – behöver jag säga igen att jag skulle kunna bo här? Magiska stad som aldrig sover. Klyschigt men sant. Dock synd att det är samma sjuka klimat som Stockholm, ibland värre, haha. Betongkyla har jag döpt det till. Är helt helt kär i strap-topen ovan, dör lite inombords för satan vad snygg. Aj, aj, ett sånt där plagg man kommer sukta efter tills man får tag i det eller liknande, hehe..

New York, New York – Do I need to say again I could live here? Magic town that never sleeps. Too bad it’s the same climate as in Stockholm, even worse sometimes, haha. Concrete coldness as I named it. Anyway, I’m so in love with the strap top above, dying inside because it’s so beautiful. Ouch, that kind of piece you dream of until you get it or a look a like, hehe..

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *