In it to win it

winit winit2 winit4 winit5 winit3
Get the jacket (click on the pic)
marieparis

Igårkväll så träffades jag och fina Janni för att planera en rolig grej och göra en plåtning inför det. Det kommer ske redan nästa helg så lovar att visa mer då! Idag håller jag på med en helt annan plåtning (paus nu) och ikväll ska jag ut och äta middag. Bara en dag kvar till London så mitt golv (som inte syns längre, hehe..) är fullt med kläder för att mixa ihop outfits inför fashion week. Lever i något slags väldig strukturerat kaos just nu, men älskar att ha många bollar i luften så jag njuter bara! Hoppas ni har en fin onsdag, XX!

Yesterday I met up with beautiful Janni to plan a fun event and to do a photoshoot for it. It will take place next weekend so I’ll show you more then! Today I’m doing a different kind of photoshoot and tonight I’m going out for dinner. Just one day left before London so my floor (that’s not visible anymore) is filled with clothes to mix some outfits for fashion week. I live in some kind of very structured chaos atm, but I love to have a lot of things going on so I just enjoy the moment! Hope you’ve a great wednesday, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *