My Apocalypse

mocco_carolineroxy2b mocco_carolineroxy1a mocco_carolineroxy2 mocco_carolineroxy3 mocco_carolineroxy5 mocco_carolineroxy3a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
3 1 2 4

Min önskan gick ju lite i uppfyllelse, känns nästan som vår i luften, så underbart! Gjorde lite små glädjeskutt av att inte behöva få köldskador när man är ute… så halkade jag på ett löv, haha! Idag har jag lite möten inplanerade, en rolig plåtning med Janni och så måste jag börja packa inför nästa fashion week, på fredag bär det nämligen av mot London! Vi åker ju hela Im next gänget och jag är sjukt taggad. Hoppas, hoppas på uppehåll bara! Puss!

My wish kind of came true, it feels like spring in the air, so awesome! Started to jump around cause I was so lucky I’m not freezing to death when going outside and then I slipped on a leaf, haha. Today I’ve some meetings, a fun photoshoot with Janni and also I have to start packing my bag for the next fashion week, on friday we’re leaving for London! The whole I’m next team will go and I’m so excited. Really, really hope it won’t rain! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (44)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *