riverisland1a riverisland2a
SHOP THE PIECES (CLICK ON THE PICS)
3 4 5  1

Så fort vi landat i London tog vi en taxi till hotellet som ligger precis vid London Eye. In och lämna väskorna och sedan iväg till River Island’s flag ship store. Hittade så himla mycket fint och lite får ni skymta på bilderna ovan! Snabbt till hotellet för att duscha och byta om och sedan ut och äta på Nobu ihop med resten av Im next gänget och River Island. Så. God. Mat. Därefter vidare till filmvisningen jag nämnde innan, var så sjukt coola filmer, ska se om jag kan klippa ihop och visa er lite senare! XX

As soon as we arrived to London we grabbed a cab and went to the hotel that are placed close to London Eye. We left our bags and then went to River Island’s flag ship store. I found so much nice pieces and some of them you can see above! We went back to the hotel to take a shower and change clothes and then have dinner at Nobu with the River Island team. So. Good. Food. Afterwards we continued to the movie screening I told you about earlier, the movies was so cool, I’ll see if I can show some to you later on! XX

BLOGLOVIN

Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *